DET GÅR SMÅTT FREMOVER.

DET GÅR SMÅTT FREMOVER.

Treningen med fysioterapaut går sakte men sikkert fremover.Ryggen har blitt noe bedre men armer og ben tror jeg tar lengre tid.Men det får ta den tiden det tar bare jeg blir bra til slutt.Trener forsatt 2 ganger pr uke.Diabetesen er noe rar for tiden så jeg har fått oppfølging av diabetes lege.Og hver 3-4 uke går jeg til nyre lege og får regulert tabletter vist det trengst.Og veier meg....Hmmmm :-) DET må jobbes med! :-)

Ha en fin dag :-)

 

 

 

 
6 kommentarer

Elin Margrethe Engelund

25.11.2013 kl.18:51

Så bra,Rodgeir..,veldig godt å høre!

Du er superflink :)

Roddy

26.11.2013 kl.06:54

Til Elin Margrethe Engelund: Takk takk :-)

19.01.2015 kl.10:54

Tenker på deg hver dag . Ønsker deg og Elin alt godt.

mamma

20.04.2015 kl.12:58

Hei. Nå lurer jeg veldig på hvordan du har det om dagen. savner deg hver time . Regner med at du fremdeles trener. Håper det går bedere etter hvert. slik trening tar tid. Er akkurat ferdig med å fjerne en god del av regningene jeg hadde her.Av 15 skjermer ble det igjen 2 stykk :-) Alle 15 var stappfulle. Har tatt vare på litt minder som er gode minner, å lønnslipper som var kjempefine. :-) Da du arbeidet full tid og Peppes og pizza . Av alt vi så tror jeg du har fått arven din 5 ganger alt.hahaha Har forsatt Bonnier 140 kr mnd som du får av Magne. Illustrert Vitenskap. Kjekt du lærer litt tilfelle vi lurer på noe. Ha en forsatt strålende dag. solen varmer så nå tar jeg med frokosten ut. Passer vekta som en smed men potetgull er så godt atte :-) Hils så mye til din kjære. Klem mamma. Har sittet å revet bilag siden forje torsdag. aua i tommelen, over en uke det. Da er noen av våres også fjernet. Pluss alle kort vi fikk kreditt på. Tok alle ,så er jeg ferdig med det.

Roddy

25.06.2015 kl.21:16

mamma: Sorry at jeg ikke har vert inne her på lenge.Hmmmm......

Roddy

25.06.2015 kl.21:17

Anonym: Tusen takk for det :-) Varme tanker hjelper altid :-)

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

48, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits