Siste dag på riksen.

I går var det siste dagen for oppfølging på riksen etter transpantasjonen.Alle prøver har vært kjempefine  hele veien så de kuttet ut den siste mnd med oppfølging :-) Så nå er det slutt på blodprøver 2-3 ganger i uka :-) Jeg er blitt overført tilbake til a-hus og har min første time på mandag allerede.Litt kortere vei å reise,selv om det var fint å ha taxi frem og tilbake til riksen.Bare hyggelige og pratsome taxisjåførere(?)

Å starte på det nye livet igjenn er hærlig.Så nå må jeg lære meg å passe på kroppen på en annen måte enn før.Og piller må tas til jeg dauer :-) Men det kan jeg leve lett med :-) Imunforsvaret er sveket og det er også noe jeg må passe på.

Ha en fin dag alle sammen :-)

-RODDY-

 


 


 


 
 


2 kommentarer

Blunck-sieri

17.07.2013 kl.14:08

Godt å høre! At du er ferdig, og at alt har godt bra :-) du ser godt ut Roddy :-) nyt livet og dagene som kommer! Klem til deg

Anne May - KONK!

08.09.2013 kl.19:26

Hei! Jeg blir veldig inspirert av denne blogen! Du er en fremtidig toppblogger i mine øyne! Jeg blir helt glad av å besøke her! Men du! Jeg har funnet sykt bra konkurranse jeg synes du også burde prøve! Det er sånn at du kan vinne en ferie tur, så dette er skikkelig kult. Håper du vil være med i den og at du fortsetter å blogge!

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits