Ting jeg ønsker å gjøre men ikke helt kan

 

Ting jeg ønsker (å gjøre) men ikke helt kan.

 

  1. Gå ordentlig uten å vingle som ei høne pga smerte.
  2. Gå lange turer uten å føle smerte i rygg og uten å bli slten etter 30m.
  3. Ha en hel uke uten smerte i kroppen.
  4. Å kunne besøke flere jeg kjenner uten å tenke på hvor vondt det kan bli i kroppen.
  5. Å kunne sove sammenhengende en hel natt.Det er veldig lenge siden sist.Sover max 3t i strekk.Og det er sjeldent.
  6. Å kunne dusje i 30 min uten å føle at ryggen deler seg i to.
  7. Å åpne en melkekartong uten å bruke tenna.
  8. Lage mat uten å sette seg ned hvert 2.minutt.
  9. Å sitte vanlig i en sofa uten å få hjelp til å reise meg.
  10. Å spise hva jeg vil uten å tenke på hva det inneholder.3 kroniske sykdomer sørger for det.

Ha en fin dag alle sammen :-)


 


 
4 kommentarer

Monasdagligeliv

21.04.2013 kl.11:11

Uff Roddy, du har neimen ikke noe enkelt liv. Du får iallfall meg til å tenke over hva jeg klager på!! Du er utrolig tøff, og jeg er glad for at du deler med oss hvordan du har det, selv om jeg selvfølgelig skulle ønske du kunne sluppet alt dette.

Ønsker deg en så god søndag som mulig:-) Stor klem

Blunck-sieri

22.04.2013 kl.10:44

Beskjedne ønsker hvertfall... men du har ikke bedt om hjelpemidler da? Jeg har arbeidsstol (som en kontorstol som man kan justere så man på en måte sitter mens man står....) den er gull verdt, og jeg hadde ikke klart hverken matlaging, stelle meg, henge opp klær osv...uten den :-)

Dusjen: jeg har ikke stått i dusjen på ca tre år. Jeg har nå dusjstol, så jeg slipper sitte på golvet og dusje .-) den vonde kroppen er glad i varmt vann, så å kunne nyte mange og lange dusjer uten å dette sammen i utmattelse...er ren skjær luksus :-) Gå turer, en elektrisk scooter (som går i gangfart) er en god hjelp når man vil ha frisk luft på de dårligste dagene. Og det å sitte istedenfor å stå eller gå, er alfa og omega for min del .-) jeg kan til og med gå tur med hundene her! Det var bare noen stalltips... en tlf til kommunens ergoterapaut, som igjen bestiller dette hos hjelpemiddel sentralen..vil kjapt skaffe deg disse tingene. Og andre hjelpemidler til hjelp til ¨å bedre livskvaliten din .-) behandlingstiden varierer noe fra fylke til fylke. Men her i Hedmark hadde jeg disse tingene og mye annet (samt til og med spesialbygget manuell rullestol bygd etter mine mål) i løpet av få uker! Ufattelig at ingen lege, hjemmesykepleien osv...ikke har informert deg om slike rettigheter :-( de er til for å lette din hverdag, IKKE for å sykeliggjøre deg mer enn nødvendig. Men best mulig livskvalitet er av stor betydning for oss som er kronisk syke .-) så sett i gang og ta kontakt med kommunen og få det bedre .-) mine ønsker er mer krefter til å være sammen med ungene (ungdommen) mine i aktivitet....og å få lov å JOBBE <3 og det skal jeg...en vakker dag <3 håper du har en bedre dag i dag Roddy, og ønsker deg alt godt vet du!

Roddy

27.04.2013 kl.09:57

til Blunck: beglager seint svar.En arbeidstol har jeg rett og slett ikke plass til dessverre og en dusjstol hadde vært okey å ha,jeg får høre med hjemmehjelpen om akkuratt det :-)takk for tips :-) Ønsker deg også lykketil videre :-) Stå på :-) klem

Roddy

27.04.2013 kl.09:58

til Monasdagligeliv: beklager seint svar.takk,og nå er det så kort tid i gjenn så det er bare å glede seg :-)klem

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits