Jeg ble så svimmel så jeg nesten svimte av.

I går var jeg på a-hus å tok pusteprøve.


Første pusteprøven gikk ganske greit.Så skulle jeg prøve en pusteprøve med Ventolin for å se om det ble noen bedring.


Jeg fikk 5ml Ventolin og etter 10 minutter satt jeg å skalv som en malingblander.Fyttirakker'n!For et rush!Det føltes ut som om jeg kunne løpe 10 mil!! :-)Når pusteprøven da skulle tas så klarte jeg ikke å snakke ordentelig.Jeg stamma i ett kjør og hadde egentlig bare lyst til å hoppe rett opp og ned å bare skrike høyt for å få all ut energien jeg følte jeg hadde. :-) Den kvinnlige britiske sykepleieren ble noe bekymret og målte blodtrykket mitt.97/69.Merkelig.Har ikke hatt så laft blodtrykk på 2 år. :-) Men vi kom da til slutt igjenom den delen av prøven også :-)

Så var det en annen type pusteprøve jeg skulle ta og da skulle jeg puste inn fort alt jeg kunne og deretter ut alt jeg var kar om så lenge jeg kunne.Etter 4 sånne så så jeg hvite stjerner i det fjerne og trodde jeg skulle avgå med døden.


Jeg ble så svimmel så jeg nesten svimte av.Men kom meg fort.Noen dype åndedrag så var det okey igjenn. :-) Så var det ned å ta rønken bilder av lungene.Det gikk helt greit.Så opp igjenn for å ta de siste pusteprøvene.3 til i en tett boks.Det gikk også helt greit.Etter det så snakket jeg med en lege og da han og jeg var ferdig så sa han at han skulle sende prøvende til min nyrelege.Så da tar vell han å sender de videre til Riksen tenker jeg.Og da er det bare å vente på brev fra Riksen om når det nærmer deg tia for transplantason :-) Håper det ikke tar lang tid :-) Jeg må jo snart begynne å trene til mini maratonne i Oslo til høsten :-)

Ha en fordatt fin dag alle sammen :-)

HUSK


 


 
2 kommentarer

tombola

09.04.2013 kl.20:38

Hehe

Roddy

09.04.2013 kl.20:57

Til tombola: :-)

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits