Grisete pleier på a-hus.Blod,svette og tårer.

 

I går fikk jeg brev fra Riksen om at innen 3.mai skulle pusteprøven gjøres.Enda,karnsje,en mnd til å vente.Håper ikke det.I går var jeg også på a-hus og tok blodbrøver igjenn og denne gangen med ei ung jente som var under opplæring.Hun kjente og kjente etter blodåre i armen men fant ikke noen hun kunne stikke i så til slutt spurte hun ledsageren sin om hun kunne ta over.Da sa jeg at du blir ikke flink hvist du ikke prøver,så de ble enige om at hun skulle prøve videre og til slutt fant hun en åre hun vill prøve på.Jeg må tillføye at selv flinke blodprøvepleiere har vanskelig med å finne årer på meg.Hun traff blink med en gang og blodet rant ganske så bra og 5 prøver  ble tatt. Så på med bomulsdott og teip og på med jakka og ut. Ute i gangen kjente jeg at det ble kaldt på armen og at det rant noe.Jeg brettet opp kanten på jakka og det var fult av blod på hele hånda og oppover armen.Fanken tengte jeg,detta var ikke bra.Gikk inn igjenn og viste dette til sykepleier og fikk hjelp med en gang med tørking og ny bomulsdott.Hele armen var tilgriset med blod,det samme var innsiden av jakke armen.Men jeg vrengte jakkearmen og fikk tørket det av :-) Det var nesten så jeg gråt,stakkars Vålerenga jakka mi! :-) Men sånn er det,blod,svette og tårer :-)

Engelen øverst på bloggen min har tittel "Dødsengel".Det er en påmindelse om at det er en engel jeg skal unngå å få tilsent.

Ha en forsatt fin dag alle sammen :-)

HUSK


 


 
2 kommentarer

tombola

04.04.2013 kl.20:42

Du har i alle fall ikke behov for blodfortynnende etter en slik behandling!

Roddy

04.04.2013 kl.23:21

Til tombola: helt klart ikke :-))

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits