PETTER SOLBERG PÅ MOTORVEIEN.

 

Hei :-)

Det blir litt værre og værre ettersom tiden går.Jeg føler meg mere trøtt og sliten enn før og det kommer liksom snikende.Jeg vet det nærmer seg transplantason, men noen dager blir bare ræva uannsett.Jeg har så lyst til å gjøre så mye rart ,men kroppen orker bare ikke.Og hvist jeg gjør ett eller annet så blir jeg bare sliten og trøtt.Jeg har lyst til å gå i dvale og våkne opp frisk og rask.Med sånn funker det jo ikke.

Har du noen gode råd??

Det fine er at jeg ikke har vært stiv i kroppen på mange dager og det er deilig :-) 1-0 til meg :-)

I forige uke skulle jeg på et 2 dagers LO møte på et hotel i Asker.Hele dagen før gikk jeg å tengte på at jeg skulle på dette møte og at jeg MÅTTE våkne i tide på morgenen for å rekke møte som startet kl 9 på morgenen.Jeg sovnet i senga mens jeg så på tv på kvelden og våknet kl 8.Full panikk.Det var bare en time til møte startet og jeg hadde ikke pakket eller gjort noe i stand til møte.Og det var sikkert kø innover til Oslo på morran.Enda mere panikk.Jeg fikk kastet meg rundt i en voldsom fart og pakket og kastet meg i bilen og satte avgårde nedover motorveien,sint og lei meg for at jeg ikke hadde våknet i tide.Det var lite biler på motorveien,noe som jeg syntes var litt rart siden det pleier å være en del biler på vei til jobb til Oslo på denne tiden.

Bilen var rimelig tom for bensin da jeg nærmet meg Skedsmokorset og jeg måtte bare stoppe for å fylle bensin så jeg kom helt frem dit jeg skulle.For å spare meg litt tid så ringte jeg mutter'n for at hun skulle hjelpe meg med å ringe til hotelet for å si i fra om at jeg ble litt sein.Jeg kom jo antagligvis ikke til å rekke frem i tide.Jeg ringte mutter'n mens jeg sto der rimelig stressa i hue og fylte bensin og spurte om hun vill hjelpe meg med å ringe hotelet å si jeg kom litt senere.Ja hun kunne jo det men lurte på hvorfor hun skulle det når klokka bare var halv ni.Fordi jeg starter møte om en halvtime sa jeg.Ja i morra ja sa mutter'n,klokka er halv ni på kvelden!!

Ja det er bare å le :-) Jeg ble i såfall lettet over å ha tatt feil:-) Jeg kjøpte meg ei pølse og dro hjem å la meg igjenn.Og denne gangen satte jeg på ringeklokka. :-)

Jeg kom hjem fra et annet 2 dagers LO møte i går som var på Sørmarka fra mandag til tirsdag og denne gangen gikk det greit.Møte begynte kl 12 på dagen så jeg hadde god tid på morran :-) Alle møter burde starte kl 12 på dagen :-)

Ha en forsatt fin dag alle sammen :-)

HUSK


 


 
14 kommentarer

Lillesøster

20.03.2013 kl.10:48

jeg ler ennå, mer morro å høre du forteller det LIVE!!

Roddy

20.03.2013 kl.10:55

TIL Lillesøster: JA....Imponert over meg selv.(not)

Unn Kristin

20.03.2013 kl.10:56

Oppi det som er tøft for deg , var dette en god historie.. sitter å ler for meg selv, ser for meg hvordan du stresser og jager... Bra du kan ha litt humor oppi dette også ;-) Moro å følge med deg på bloggen din min venn .. Heier på deg , stå på !!!! Klem klem

Roddy

20.03.2013 kl.11:10

til Unn Kristin: Det var litt flaut og litt moro på samme tid :-) Tusen takk for at du følger bloggen,det setter jeg pris på :-) xoxo

Monasdagligeliv

20.03.2013 kl.11:53

Ååååhhhh jeg ler her nå:-D

Roddy

20.03.2013 kl.13:21

til Monasdagligeliv: he he :-)

Unn Kristin

20.03.2013 kl.17:51

;-)

Roddy

20.03.2013 kl.21:00

Til Unn Kristin: :-)

Kaina

20.03.2013 kl.22:48

Stakkars deg...men morsomt lesestoff :-) hehe

Kaina

20.03.2013 kl.23:02

Veldig koselig å treffe deg igjen idag, Roddy..selv om det er trist å se at du sliter...oppi alt synes jeg du har humoren i behold...og når jeg leser bloggen din vil jeg liksom både le og gråte... Vi ses snart igjen :-) klem :-)

Roddy

20.03.2013 kl.23:15

til Kaina: det gikk jo bra til slutt :-)

Roddy

20.03.2013 kl.23:18

til Kaina: Takk i lige måde og takk for maten :-) koselig at du kom å besøkte meg,håper jeg er i litt bedre form neste gang :-) Klem :-)

Kaina

20.03.2013 kl.23:46

hehe...ja det gikk jo bra til slutt :-) For din del håper jeg formen din er bedre, men det var kos å snakke med deg igjen...nesten som i "gamle" dager... Mange klemmer til deg :-)

Sissel Eriksen

28.03.2013 kl.23:06

Haha det er akkurat sånne saker jeg gjør hele tiden ;-) jeg reiste til en spesialist (lege) i oslo en mnd før tiden. Jeg kommer til tannlegen uka etter jeg har avtale. Jeg jobbet 4 steder, og reiste til feil arbeidsplass til feil tid ;-) for mye av det kan være både irriterende og slitsomt ....og også gå ut over andre mennesker sånn som jeg holder på...men stort sett, er det bare noe å le av i hverdagen, både for oss som roter sånn...og for de rundt oss ;-) glad du fikk med deg møtet til slutt vennen :-)

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits