Mann får bare holde ut til bedre tider :-)

Hei :-)

Søndag var ikke bra.Stiv som rakker'n igjenn og det ble dessverre ikke bra før langt utpå mandag en gang.Det er så jævlig vondt noen ganger så det må oppleves ikke bare forlkares.Så søndag natt til mandag var egentlig helt jævlig.Lite søvn og bare vondt.Etter kl 12-13 tia på mandag ble det bra igjenn.Og var fin helt til utpå ettermidagen.Litt utpå ettermidagen begynte det å bli vondt i det område der akillessenen er og det sredde seg oppover beinet/leggen.Det gjode forferdlig vondt og kvelden ble ikke noe serlig.Bare pyton.Det ga seg ikke og det var vanskelig å sove med slike smerter.Det gikk bare ikke.Og ingen stilling var god å ligge i.Ingenting hjalp.Jeg hadde en støttebandasje liggende og tengte den karnsje kunne hjelpe litt.Satte den på men den hjalp lite,men nok til at jeg fikk sove litt i løpet av natten.

Våknet i 8 tia og hadde ikke no' smerter.Herlig tengte jeg,smerte borte :-)  Men det varte bare til jeg fikk satt beina på gulvet.Da kom den samme smerten snikende tilbake og det gjorde nesten like vondt som før.Herlig....... :-( 

Det kan hende dere syntes det blir mye klaging på smerter i denne bloggen,men jeg bare forteller hvordan ting er med kroppen min.Turen mot translpantasjonen skal hvist ikke være lett.Det er en bumpete vei mot målet,men jeg har ikke tengt å gi opp fordet.Det får bare stå til med faenskap til det blir bedre tider :-)

Klokken er nå litt over 9 og om en time eller så så går turen til a-hus for ny nyresjekk.Håper vediene på blodprøvene er okey.

 Innimellom alt dette så har jeg kastet op og brekket meg hele helgen og på mandag.På søndag formidag kom alt av mat opp plus litt til og når jeg brekker meg kommer det bare slim som regel.Det blir ikke bra før jeg har brekket meg så mye at det kommer opp litt slim.Og nettopp nå målte jeg blodsukkeret og det var 7,8,helt okey blodsukker.Mens jeg satt der å målte begynte det å murre og jeg måtte forte meg på dass for å brekke meg enda engang.Noen ganger er det skikkelig ekelt,men det bare må ut før jeg blir okey igjenn.Det er så deilig å stå der og ha en vond kropp,vodt i beinet og brekke seg samtidig.Det er virkelig en deilig følelse å kjenne at en lever :-)

Det er oppturer og nedturer,men mann får bare holde ut til bedre tider :-)

Ha en fin dag videre alle sammen :-)

Husk:

8 kommentarer

Unn Kristin

11.03.2013 kl.12:11

Huff dettehøres slitsomt ut - synes du er tøff jeg som forteller oss hvordan hverdagen din er.. Og denne bloggen er frivillig å lese , så de som mener det er for mye syting, får bare la være å lese den.. værre er det ikke :-) er jo en grunn til at du har laget denne, for at det skal hjelpe deg selv også , er mange ganger en god terapi i å skrive

Stå på !!! Tøff er du

Klemmer

Unn Kristin

11.03.2013 kl.12:20

Huffda...Høres ikke bra ut.. Synes du er tøff jeg som deler dette med oss andre... denne bloggen er jo frivillig å lese, så er det noen som mener det blir for mye av ditt og datt , javel da er det bare å la være å lese... Stå på du

klem

Annette Korsgaard

11.03.2013 kl.21:10

God bedring Roddy, tøff er du! Er lov å klage :)

Klem

Roddy

11.03.2013 kl.21:18

Til Unn Kristin: Tusen takk :-) Snart er jeg i mål :-) xoxo

Roddy

11.03.2013 kl.21:19

Til Unn Kristin: Det kom vist nesten 2 like svar fra deg :-)

Roddy

11.03.2013 kl.21:20

Til Annette Korsgaard: Tusen takk Annette :-) xoxo

Sølvi

12.03.2013 kl.23:01

Ønsker deg god bedring og lykke til. Klem Sølvi

Roddy

12.03.2013 kl.23:20

Til Sølvi: Tusen takk Sølvi :-) xoxo

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits