ALT ER SIKKERT HERLIG.

Gårsdagens vinnere av Vålerenga t-shirt ble:

Ken Olsen,Inger Johansen og Annette Korsgaard :-)

Gratulerer :-)

Kommer i posten neste uke :-)

 

Var sånn passe stiv i gjenn i kroppen i går og natten gikk greit nok.Fikk litt hjelp i nyre gruppa på hvordan ting er for andre med samme problem.Skal prøve å legge om kost litt for å se om det hjelper :-) Håper på gode resultater :-)

I dag skal jeg si litt om søliaci.Det er en diagnose jeg har hatt i mange år.Når mann har søliaci så er ikke kroppen så glad i mel.Jeg er ikke den som er hardes rammet men det er ille nok.Passer en ikke på så får man mavekrampe,løs mave eller kaster opp.Får man løs mave eller kaster opp så går det forholdsvis fort over,men har mann fått mavekrampe så er det,syntes jeg,noe helt jævlig.Da ønsker du deg løs mave eller å kaste opp for å bli kvitt smertene.Så jeg kan spise litt ,men blir det for mye så går det galt :-) Middag/mat med hele familen er noe for seg selv.Vi er 4 stk med nyrevikt, diabetes,søliaci,melkealergi og irritabeltarm lett fordelt,så det blir mye å passe på når vi spiser sammen.Her er det ikke bare å sett mat på bodet å si spis! Alle får mat som er tilpassset sin egen diet,mere eller mindre :-) Spiser noen noe de helst ikke skal så blir det kø på do :-) Hyling og skriking,"JEG MÅ PÅ DO NÅ!!!" Herlig... :-) Denne familien burde ha blitt sponset av en eller annen dopapir produsent :-)

Mens jeg har sittet her å skrevet har jeg vært hele 4 ganger på dass å kastet opp slim,nyre relatert.

Etterpå skal jeg ringe rikshospitalet å etterlyse en innkalling til hjerte greiene jeg skulle ha,så a-hus for å spørre om fosfat nivået mitt.Karnsje vi kan gjøre noe med det slik at jeg ikke blir så stiv i kroppen.

Ha en forsatt fin dag alle sammen :-)

Love you :-)

Hvist du syntes det er en god ide ,så skaff deg et donor kort.Karnsje noen kan få et godt og langt liv på gunn av nettopp deg :-)

 


 

Bli fin på håret hos:


8 kommentarer

Ritha

05.02.2013 kl.10:15

Hei på deg!

Jeg aner en god dose humor mellom linjene du skriver, og jeg tror du kommer langt med det :)

Når dere er så mange som sliter med kropp og mat, så må det iallefall være forståelse rundt bordet :) Ikke alle som er så heldige å bli forstått når man sliter med noe som ikke syns utenpå. Lykke til videre Roddy. God klem sendes din vei :)

Inger Johansen

05.02.2013 kl.10:26

Hurra!! Jeg skal bruke den!! Håper du finner en løsning ang. muskelproblemene. Supert at man kan få hjelp av andre med de samme problemene. Skulle egentlig fått den hjelpa fra helsevesenet.... =/ Fortsatt lykke til i systemet =)

Jane Helene Nilsen

05.02.2013 kl.13:20

Vi er faktisk 5 som sliter kjære bror :-) 2 med nyresvikt, 3 med irritabel tarm 2 med klasehodepine, 2 kansje 3 med fibromyalgi så kommer alt det andre oppå hehe..Vi burde sette opp den andre doen snart altså..

Roddy

05.02.2013 kl.13:34

Til Jane Helene Nilsen: ja..litt mye å holde styr på ,jeg glemte Constance i farta :-)

Annette Korsgaard

05.02.2013 kl.15:49

Åååååå nå ble jeg glad :) Gleder meg til T-skjorte.

Har fulgt med denne bloggen siden du startet den, er det noen jeg virkelig ønsker skal få det mye bedre er det du Roddy! Samtidig så har jeg via nettet kjent deg noen år nå og vet at en tøffere, mer humoristisk og snill engel er vanskelig å finne :) Så jeg tror, håper og krysser fingre for at du får mye bedre tider. Familer er herlige og ekstra herlige er de om man har litt felles, være seg sykdom eller annet. Vi har litt slik i min familie også og gud hvor mye moro vi har med vår selvironi :)

Love you!

Klem

Ken Olsen.

05.02.2013 kl.18:18

Jippi, Vålenga T-shorte blir ikke feil! Tusen takk! håper du har store!! Hehe. Jeg har fått melkealergi selv jeg! Får store byller med verk jeg da! Veldig dumt å få det i voksen alder da! Hadde vært lettere om jeg hadde fått det som ung! Men men.

Roddy

05.02.2013 kl.23:03

Til Annette Korsgaard: Veldig hyggelig å høre at du følger med bloggen :-) Håper jeg blir fort bra igjenn jeg også og det hjelper med litt humor og selvironi innimellom,det her du helt rett i :-) xoxo

Roddy

05.02.2013 kl.23:05

Til Ken Olsen.: jeg tror det er din str :-) det var dritt å høre,sikkert ikke no' godt:-( Lykke til videre og vær forsiktig :-)

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits