Vær en liten engel i hverdagen.


Da jeg var ung kunne jeg alt,jeg hadde ingen begrensninger,det var ikke den ting jeg ikke kunne gjøre.
Mann vokser opp og håper kun de beste ting for seg selv.Men livet byr på så mange prøvelser og utfordringer.Sakte men sikkert kommer de krypende og litt etter litt forandrer det tankegangen din på hvordan livet er og hva det har å by på.Noen har det værre enn andre, men problemene, uansett hva det er,er ganske reelle for den den gjelder. Noen klarer å kjempe seg igjennom livet med smerte og sykdom,mens andre tar en annen utvei og ender sitt eget liv fordi de ikke klarer å leve med hva de er blitt rammet av.Det er trist å tenke på alle de som har tatt den veien med å ende sitt eget liv.Kan hende de faktisk bare er en enkel samtale med noen fra å ikke gjøre det.Noen ganger er det ganske lite som skal til slik at livet ikke faller i ruiner,ikke bare for den det gjelder,men for alle rundt den det gjelder også,mammar,pappar,søsken,besteforeldre onkler,tanter,nevøer, venner,lista er sikkert veldig lang.

Så hvist du kan, så vær der for noen du vet trenger litt hjelp i hverdagn.Behøver ikke være så mye.Bare litt.Mann behøver ikke være donor for å redd liv.Litt kjærlighet og omtanke er det som skal til noen ganger. Er det for lite kjærlighet i verden?Mann elsker selfølgelig sine helt nærmeste,men utover det? Litt kjærlighet skader ikke.Har du litt til overs, så gi det til noen du vet karnsje trenger litt.Tenk litt på det,og når du har tengt litt på det, så lov meg å ring noen du setter pris på som karnsje trenger en liten oppmuntring.Lover du det??

Jeg leste en fin blogg i dag som heter  Monasdagligeliv.Hun skrev om å "Om å dele, og gi av seg selv i det offentlige rom" .Det fikk meg til å tenke videre på det å gi av seg selv,i selve livet.Å utføre ting i praksis.Håper dere skjønner hva jeg mener :-) Å gi av seg selv i skevet form kan noen ganger være ganske tungt.Mann går liksom inn i sitt eget hjerte å vrenger det ut med den siste lille fiberen av sine innerste tanker.

Men litt tilbake til den "praktiske" delen av å gi av seg selv.Mann behøver ikke gå helt bananas og overlumpe noen med FOR mye kjærlighet,det kan virke litt rart for en enkelt tenkende normann :-) En enkel liten samtale om alt og ingenting kan gjøre susen.Vis at du er der, ikke bare tenk på det :-) Jeg vet at det blir satt stor pris på og hadde det vært deg selv som mottok en slik samtale så hadde du sikkert følt det samme :-) Jeg vet jeg nå gir dere en liten utfordring,men livet er for kort til å vente med slike ting.Plutselig er det for sent.Og da sitter mann igjenn med en ekel følelse i maven på noe uoppgjort liksom.....Og hjertet brenner av en legsel som aldri tar slutt.

Føles det som om jeg har sparka deg på leggen?Noen ganger trenger mann et spark på leggen.Ta tak i din indre skjønnhet og del den med andre.Og en annen ting,du vil også føle deg bedre.Bare prøv og kjenn etter :-)  Det er en god følelse :-)

Gi gjerne tilbakemelding på bloggen,du kan godt være anonym :-)


 

Ha en forsatt fin dag alle sammen :-)

Love you :-)

16 kommentarer

snjupsi

03.02.2013 kl.15:49

Mange måter å vise omtanke på:)

Roddy

03.02.2013 kl.16:00

Til snjupsi: Ja det har du rett i :-) Men jeg tok for meg en måte å vise omtanke på denne gangen :-)

snjupsi

03.02.2013 kl.16:03

:) Ja, jeg ser det:;)

Roddy

03.02.2013 kl.16:07

Til snjupsi: :-)

Jane

03.02.2013 kl.17:00

Du har helt rett, det er mange som suller seg inn i egen kjernefamilie og ikke har rom å tid for andre. da kan det svi den dagen de sitter der selv. Også noe å tenke på. Altså vær mot andre som du vil de skal være mot deg .

Samtidig så kan det være vanskelig å ta kontakt med en som er syk. Mange tenker kansje de har støtte i familien å vil ikke trenge seg på el forstyrre. VÆR SÅ SNILL Å FORSTYRR!! Det utgjør en stor forskjell å høre fra en venn. Ta kontakt, vær der og ikke forsvinn...

Monasdagligeliv

03.02.2013 kl.18:01

Tusen takk for nydelig omtale Roddy! Og så må jeg si at du her setter fokus på det å være medmenneske i hverdagen. Jeg tror at de fleste har lyst til det, men så "koker" det bort i hverdagen, og man tenker at jeg tar det i morgen... Da kan det faktisk være for sent:(

Veldig bra innlegg Roddy:)

Klem fra Mona

Roddy

03.02.2013 kl.20:14

til Jane: Ja det er lite som skal til noen ganger :-)

Roddy

03.02.2013 kl.20:16

Til Monasdagligeliv: Bare hyggelig Mona :-) Ja det har lett for å koke litt bort,derfor trenger mann en liten påminelse noen ganger :-) Og takk for inspirsjonen :-) -Roddy- xoxo

03.02.2013 kl.20:44

Så flott skrevet Rodgeir.Er ofte inne og leser bloggen din,husker deg og terje som freste rundt i Holter.Stå på,klem fra meg.

Michaela Torill Bjørnsen

03.02.2013 kl.21:25

Jeg ringer å passer på litt rundt meg. Uansett å dårlig tilbake meld jeg får når dagen er vanskelig.

Hvordan går det med deg ? Hvordan går det egentlig med deg :-) Gi litt av deg selv som du sier Rodgeir. ,Om du sier til noen at ett kne plager deg gjør ikke det noe, da letter dem litt på sine plager også. Så blir noe bedre. En tur ett besøk, en kino.Husker dere da vi tapetserte sammen.det er gøy å mye glede i det. Empati heter vist dette, omsorg sier jeg.Sitte å slurpe i seg en kaffe kopp å skravle litt.

Ha en god natt ,prøv å sov litt. En dag nærmere :-)

Glad i deg klem mamma. du er kjempe flink her inne. Tusen takk.

Roddy

03.02.2013 kl.22:24

Til Anonym: Tusen takk :-) Ja det var i gode gamle dager :-) xoxo

Roddy

03.02.2013 kl.22:26

Til Michaela Torill Bjørnsen: Takk :-) Ringer deg i morra :-)

Synnøve

03.02.2013 kl.22:42

Så utrolig fint skrevet og så sant... Utrolig fin blogg er innom flere ganger om dagen er deg og fotballfrua så lang fra hverandre 2 blogger kan komme men er noe jeg må ha min daglig dose av.. Heier på deg... Fortsett som du gjør.. God klem

Nina k

04.02.2013 kl.07:29

Klarte hvist ikke og få fram bilde,men det er selvfølgelig jeg som husker deg og lillebror som snille gutter...ønsker deg en flott dag!!

Roddy

04.02.2013 kl.09:20

Til Synnøve: Tusen takk og det er veldig hyggelog at du følger bloggen :-) Jeg skal gjøre som du sier og forsette .-) klem

Roddy

04.02.2013 kl.09:22

Til Nina k: Ja vi var 2 engler på den tia :-)LOL Ha en fin dag videre du også :-)

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits