ØRESUS OG DÅRLIG SØVN.

I går natt la jeg meg klokken 12 ca og våknet kl 01.00.Satt opp på youtube en hel time å så på indianere danse :-) La meg kl 0200 og sovnet ganske raskt.Våknet kl 03.30 og satt opp en bitteliten stund og la meg kl 03.40 og sovnet fort.Våknet 05.15 og satt opp til kl 05.40,la meg og fikk ikke sove med en gang.Våknet kl 07.30 og var helt for jævlig trøtt og sliten.Kl 10.00 var det time hos fastlegen for vanlig oppfølging av div ting.Ingenting nytt.Må bare enda litt mere ned i vekt.106,5 nå.Møtte Morten på vente rommet,koselig, og ble enige om å besøke en felles venn vi har siden vi alle 3 bare sitter på ræva om dagen vær for oss :-) Blir sikkert koselig :-)

I går fortalte jeg om bipolar ll og i dag går vi videre dedover i kroppen.

I dag er det tinitu i venstre øret.  I den forbindelsen så bruker jeg høreapparat som ser sånn ut i venstre øret.


  

Det er tilpasset mitt øre og sørger for at lyden i øret blir noe bedre :-)

i det andre øret bruker jeg noe som ser slik ut


Men jeg er dessverre ikke så veldig flink til å bruke de så det blir mye hæææææ??? Både 2-3 og fire ganger :-)

Tinitusen(øresus) er konstant 24/7 . For å ikke bli helt gal så blir det mye lyd hele dagen med musikk og tv som konstant står på.Dette er noe jeg har hatt i maaaaaaaaange år.Når jeg er på spille jobber(DJ) så blir lyden bare enda sterkere.Da er det bare å sette seg ned etter jobb og vente til det værste er over før jeg legger meg..helst med tv eller musikk på.Det hjelper litt.Å ligge å høre på susing i øret når mann prøver å sove er ikke det beste.Så det var litt om tinitusen :-)

Ha en forsatt fin dag alle sammen :-)

Love you :-)

sssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss...........

 


Hvist du syntes det er en god ide så skaff deg et donor kort.Karnsje noen kan få et godt og langt liv på gunn av nettopp deg :-)

 

 

 

 

 

 


6 kommentarer

snjupsi

31.01.2013 kl.08:05

Øresus er noe dritt.

Selv slet jeg med det i noen år, helt til jeg forsto at årsaken var hvordan stresset kroppen min var, og hvor tom jeg var for energi. Jeg bruker mye alternativt mot ting som ikke skal være i kroppen min. Prøvde akupunktur. 5 ganger, og tro det eller ei, øresusen er minimal, og jeg sover hele natten igjen.

Det var bare et tips.

Er kroppen i ulage, så forsterker øresusen seg .

Roddy

31.01.2013 kl.13:09

Til snjupsi: Ja øresus er no' dritt,får håpe jeg får fiksa den en gang :-)

snjupsi

31.01.2013 kl.13:18

anbefaler deg å prøve akupunktur, det hjalp meg veldig godt:9

Roddy

31.01.2013 kl.13:37

Til snjupsi: Takk for tipset,Øret er fysisk ødelagt,men det kan jo hende det hjelper :-)

Tommi

01.02.2013 kl.20:09

Hallo.

Jeg har også tinitus og det er noe dritt. Jeg mistet hørselen 100 % på det ene øret.Det er værst når det sitter mange mennesker og skravler. men det er en vanesak.

Roddy

02.02.2013 kl.07:09

Til Tommi: Ja sånn er det :-) Det blir mye bla bla bla bla med mye mennesker:-) Når vi møtes en gang så kan jeg fortelle deg hva du kan gjøre :-)

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits