KRANGLEFANT MED BIPOLAR ll

I natt sovnet jeg ikke før i 2 tia og sov ganske dårlig hele natta..Var kjempe trøtt da jeg våkna i 8 tia.Hater det.Er faktisk forsatt trøtt og sliten.Så nå ha jeg sovi en time fra 14 til 15 :-) Og forsatt er jeg litt trøtt :-) I morgen er det fastlegen som står for tur.Vanlig oppfølging av både det ene og det andre.

i går fortalte jeg om "Temporary
stabbing headaches." og i dag skal jeg gå litt mere inn i hode å snakke om bipolar ll som er en annen diagnose jeg fikk for mange årsiden.


Bipolar ll er litt anderledes enn bipolar(manisk-depresiv) Når du har bipolar ii så har du ikke hatt en,eller flere, manisk(e) utblåsning,men noe som heter Hypomani.Noe som er en lettere form for mani.Det er litt vanskelig å forklare dette med jeg skal prøve.Når mann er i den hypomaniske tilstanden er mann glad,fin og føler at alt er mere eller mindre bra.Noen ganger er jeg også lettere irritert og blir for sint for ingenting og kan krangle med hvem som helst over fille ting.Spørra morra mi om den saken,Jeg skjønner det ikke sjøl men jeg bare blir sånn.Når mann er i den depresive tillstanden er mann lei seg,sover dårlig,har bare lyst til å være for meg selv,inneslutta og driter i alt og alle samt selmordstanker.Jeg hadde mye selvmordtanker før,men etter at jeg begynte med tabletter for å lette på sinnstemmningen er det værste over på den delen.Det kommer noen ganger med blir fort borte.På det værste kjørte jeg rund på natta for å lete etter en stor lastebil å kjøre rett i fronten på.Heldigvis klarte jeg ikke det.Jeg kan fortelle om flere hendelser hvor jeg har prøvd å ta livet mitt men det får være med det jeg har fortalt.Det er litt vaskelig å fortelle alt.Det var det,da forlater jeg bipolar  ll delen :-) 

 

Ha en forsatt fin dag alle sammen :-)

Love you :-)


Hvist du syntes det er en god ide så skaff deg et donor kort.Karnsje noen kan få et godt og langt liv på gunn av nettopp deg :-)

 
 

 

7 kommentarer

Jane Helene Nilsen

29.01.2013 kl.17:16

Veldig glad for at du ikke klarte det . vanskelig å lese i etterkant også at du har hatt det slik å gjort noe sånt. Vil gjerne ha deg her, siden du er den gamle av oss skal jo du vandre først da men syntes du kan vente noen hundre år til først :-) Glad i deg <3

Britt unni

29.01.2013 kl.17:20

godt ,,du ikke gjorde det ,,eller tenker på det ,, du er ung ,,og har mye ugjort i livet ;,lykke til Rodgeir <3

Anne Marie

29.01.2013 kl.18:25

Blir lei meg når jeg leser dagens blogg .... selv om jeg viste dette så er det vondt å lese ... :( Ille glad for at du er her Rodgeir .... <3 Glad i deg , vettu ..... <3

Torill Evenrud Snippen 5 Rodeløkka

30.01.2013 kl.14:01

mamma vil bare grine. Det jeg konstant tenker på er hva kommer det av .

Roddy

31.01.2013 kl.13:04

Til Jane Helene Nilsen:Deal.

Roddy

31.01.2013 kl.13:05

Til Britt unni:Tusen takk :-)

Roddy

31.01.2013 kl.13:08

Til Anne Marie: blir litt ordløs på svar noen ganger,men takk takk :-))

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits