HVORDAN SE LIVET MED ANDRES ØYNE.

I går var jeg på A-hus for ny sjekk av blodprøvene jeg tok dagen før.Gruet meg litt for det kunne jo hende at nyrene var blitt litt dårligere etter kontrastvesken som ble brukt under undersøkelsen av hjertet.Jeg har følt meg bra,men man vet jo ikke noe før man får resultatet.Men legen hadde gode nyheter :-) Nyrene hadde klart seg veldig bra :-) Glede :-) Alle andre verdier var også bra.Mere glede :-) Men jerntablettene var godt brukt,verdiene der var litt høye så de måtte kuttes ut.Så det var derfor lille Mr.Roddy har lekt gardist så mye i det siste på morgenen tengte jeg.Der var grunne ja,for mye jern :-) Nok om det.det er vell ikke det største problemet en på 46 år kan ha :-) Vekten var gått opp en kilo,så der må det jobbes hardere fremover.Blodtrykket var også fint så ingen forandringer der. Så sa legen noe som fikk hjernen til å få fart på alt av nervetråer der oppe. "Ja prostatan din har vi vell ikke sjekkt ut,det må jo også gjøres"! Å herre gud tengte jeg,nå som alt var så fint :-) Jeg vet jo hvor prostatan sitter så jeg viste jo hva han skulle gjøre."Av med buksene og legg deg med maven ned over benken der"Milde Jesus og hellige Maria,neste gang dette skjer håper jeg det er en lege med litt tynnere fingre.Da han var ferdig med undersøkelsen spurte jeg,nyskjerig som jeg er ,om hva han kjenner etter.Man blir jo bare klokere hvist mann spør :-) Jo den skulle være glatt og uten knuter.Så da vet mann det :-) Det var litt rart å sitte etterpå,men det gikk over :-) men ikke før jeg var på vei hjemover og paserte Køfta!

Formidagen gikk og ettermidagen kom.Musklene begynte å stive til igjenn og det ble ikke bedre før langt på kveld.Jeg har sakt det før og sier det igjenn,noen ganger er det veldig vondt.Natten kom og jeg prøvde å legge meg men fikk ikke sove.Ble bare liggende å glane på tv uten å bli det minste trøtt.Noen timer på face og youtube hjalp heller ikke.Mere tv.Sovnet til slutt i 4 tia tror jeg og følte meg fin i kroppen da jeg våknet i 7 tia.Så senere i dag kommer jeg sikkert til å sove litt :-) Pillesjefen kom i halv 12 tiden og 19 piller gikk glatt ned.Blodsukketet var på 10,bittelitt høyt til meg å være på morgenen.Men dagen i går var oppløftene med tanke på blodprøvene som ble tatt og jeg var blitt en opplevelse rikere :-)

Videre hadde det vært litt fint med litt tilbakemelding på hvordan bloggen er.Blir det litt for mye info?Noen ganger er det litt rart å sitte å skrive dette ,men sånn er livet på godt og vondt.Håper dere setter pris på innblikket jeg gir dere på hvordan det er å leve med så mye rart i kroppen min.Alle kan vi slite med forskjellige ting men det er ikke alltid mann hører noe om det.Mange sliter i stillhet i mange år.Jeg tror ikke det alltid er den beste løsningen.Noen trenger virkelig å snakke med noe om sine problemer og jeg håper bloggen min kan hjelpe andre til å  tenke anderledes på sin egen hverdag.Se ting fra en annen vinkel.

Ha en forsatt fin dag alle sammen :-)

Love you :-)

 

 6 kommentarer

Jane Helene Nilsen

26.01.2013 kl.12:38

Det er fint alt du skriver Rodgeir. og På denne måten slipper du fortelle 100 ganger daglig hvordan du har/hadde det . blir sikkert slitsomt for deg å . Syntes bloggen din er fin, at du skriver fint og som din søster med kjennskap til din humor kan jeg le mye innimellom.da med tanke på hvordan du ville fortalt det til oss met uttrykk og fakter osv.. det er godt å kunne le i all elendigheten og ikke bare dynge seg ned i alt som er vondt å trist.. Love u 2 :-)

Mona

26.01.2013 kl.12:42

Jeg syns det er fint at du deler jeg:) Dette er din blogg, og du skal derfor gjøre det på din måte! Og skrive om det du vil, på hvem måte du vil:) Det vil alltid finnes noen som gir deg negative kommentarer fordi de ikke har det bra i sitt eget liv, og derfor har ett stygt behov for å prøve å holde andre nede!

Godt at du fikk noen gode nyheter i går, det var på tide! Stå på videre Roddy!

Stor klem

Inger Johansen

26.01.2013 kl.14:22

Er innom hver dag, og noen dager flere ganger. Fin blogg med info som kan få oss til og se ting med andre øyne. Mye lærdom i andres måte og takle ting på, og kanskje vi ser at livet vårt kunne faktisk mye verre enn det er.... Takk!! Og lykke til videre mot hjerte fiks og nyre transplant.

Eva H. Døhlen

26.01.2013 kl.15:20

Dette er din blogg og bare du skal bestemme hva som er riktig for deg å skrive om. Tøfft gjort at du skriver så åpent og ærlig, ikke mange som gjør det. Beundringsverdig syns jeg. Lykke til videre! :-)

Roddy

28.01.2013 kl.13:11

Til Eva H. Døhlen: Tusen takk for gode ord videre :-)

Roddy

28.01.2013 kl.13:13

Til Inger Johansen: Veldig hyggelig at du følger bloggen :-) Tusen takk for lykkeønskningene :-)

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits