PØLSEFEST OG STRIPPE SHOW.

 

 

Nevøen min Daniel fyller år i dag så i den forbindelsen blir det en liten pølsefest :-) Jeg elsker pølser :-)

(mere under bildet)I går ettermidag i 3-4 tia begynte jeg å stivne til i musklaturen igjenn og det blei bare værre og værre utover ettermidagen og kvelden.Når det blr så ille så er det som å gå med fasteipa planker langs hele beina.Sikkert corny å se på :-) På ettermidagen ble jeg litt sulten så jeg kokte meg tre egg.Ikke mye å bli feit av, men jeg må enda litt mere ned i vekt før oprasjonen så det er bare å stå på.Kan ikke leve på pølser hele tiden :-) Så da ble det 3 kokte egg og et glasss med tab-xtra til middag :-) yummi....Blei litt uggen i maven etter egg festen, så jeg la meg i senga for å slappe litt av.Så litt på tv og sovnet etter vært.

Våknet kvart på ni å følte meg ganske fin i maven men forsatt ganske stiv i hele kroppen.urg! Men det er ikke så mye jeg kan gjøre med det enn å holde meg varm under dyna,så jeg la meg igjenn etter å ha surra litt på face og youtube.Blei liggende å glane på tv en lien stund men sovnet igjenn.Det er godt å ligge under dyna og bare...være.oj..jeg glemte en ting..jeg fikk en hyggelig telefon av noen på kvelden som har følgt bloggen min.Vedkommende ringte for å høre hvordan det gikk med meg.Vi snakket i en time tror jeg.Veldig hyggelig :-) Kvelden  gikk og ettersom jeg hadde sover på dagen så fikk jeg ikke sove når jeg liksom skulle.Så jeg var våken til kl 0300 ca.Da endlig sovnet jeg.zzzzzz....

Våknet i 5 tia og var ikke så stiv i kroppen som når jeg la meg,men ganske uggen ellers.Følte at blodsukkeret var på vei ned og målte det til 5,4.IKKE bra for meg.Dropper det unde 5 så begynner jeg å surre rundt.Da kjører jeg egent strippe show men beholder som regel buksene på :-) Når mann får føling så blir mann så varm i kroppen liksom og da er det bare å få av seg på overkroppen :-) Men tilbake til det som egentlig skedde mens dere har et rart bilde i hode på hva jeg gjør når jeg har føling :-) 

Fikk kokt meg en pakke med nudler.Nudler er mel og mel er raske karbohydrater.Det virker forholdsvis fort på blodsukkeret,Men holder egentlig ikke så lenge.Kom meg i seng igjenn og sov videre til kl var ca halv ti.Da var det bare å stå opp å vente på pllemenskene.I dag kom vedkommende kl 11.00 og blodsukkeret var på litt over 11.Fikk ned de 19 tablettene som fungerte som en liten frokost i dag :-) Blir litt stinn i maven av tablettene og vannet noen ganger :-)

Klokken er nå litt over 12 og om litt skal jeg på pølsefest til nevøen min :-) Han kommer hvist hjem fra skolen kl ett :-)

Ha en forsatt fin dag alle sammen :-)

Love you :-)

 
 

 

 

 

 

7 kommentarer

Ritha

22.01.2013 kl.19:08

Hei vennen!

Når jeg leser om din hverdag, så blir jeg litt sinna på meg selv.

Mine problemer blir så utrolig små i forhold.

Godt å vite at ikke alle dine dager er like ille, men må si jeg føler med deg.

Du har tatt vare på humør og humor og jeg tror det er veldig viktig. Ønsker deg masse lykke til videre.

God klem <3

Monasdagligeliv

22.01.2013 kl.19:15

Hihihi, synes jeg ser deg for meg;-)

Monica

22.01.2013 kl.20:14

:-)

Torill

22.01.2013 kl.21:35

Pølsefestble det. Har jo en tanke om at du må da kjede deg mye. Likevel virker det som en 24 timers jobb å ta vare på seg selv. Ler litt av det du skriver selv om jeg vet forferdlig det er. Jes synes jeg ser deg. Skulle gjerne hatt deg her hele tidenForsatt god natt. Sov når du kan. Kommer i morgen med bilen. Glad i deg.

Roddy

23.01.2013 kl.23:01

Til Ritha: Tusen takk for det,vi får håpe det beste fremover :-) klem

Roddy

23.01.2013 kl.23:02

Til Mona: :-) :-)

Roddy

23.01.2013 kl.23:03

Til Monica: :-)

Skriv en ny kommentar

Roddy

Roddy

46, Ullensaker

Alterherlig bloggen er meg på godt og vondt.Nedturer og oppturer.Med hjerte i hånden skal jeg prøve å dele tanker og følelser med dere her inne og hva jeg evt mener om enkelte ting.....eller ikke mener.

Kategorier

Arkiv

hits